Aktuella aktiviteter

Årsmöte 2020

Tid: 2020-09-24 16.15
Plats: Online, via Zoom. Praktiska instruktioner skickas ut till de anmälda.
Pris: Kostnadsfritt
Antal platser: 300
Sista anmälningsdag: 2020-09-21 Anmäl dig till aktiviteten här (anmälan är bindande)

Efter årsmötesförhandlingarna talar föreningens avgående sekreterare Daniel Westman på temat Digitalisering och upphovsrätt - igår, idag och imorgon. Han reflekterar över de senaste 20 årens rättsutvecklingen i teknikens spår och SFU:s grepp på digitaliseringsfrågorna samt blickar in i framtiden.

Årsmöteshandlingar i pdf-format:
Dagordning
Verksamhetsberättelse
Resultat- och balansräkning
Revisorernas berättelse
Valberedningens förslag till ny styrelse m.m. (uppdaterat)

Reservera onsdagen den 2 december för föreningens årliga studiedag. Styrelsen återkommer med program samt besked om format (fysiskt, digitalt eller hybrid).

Föreningens årsmöte med ett efterföljande föredrag äger rum online torsdagen den 24 september kl. 16.15. Ta del av årsmöteshandlingar och anmäl dig här

Årets SFU-pris tilldelas Ulrika Norlin för uppsatsen "Kreativ artificiell intelligens och upphovsrättsliga utmaningar". Prissumman är 20 000 kr. Uppsatsen kan laddas ner här.

Våravslutning måndagen den 8 juni är inställd på grund av Covid-19.

Save the date: Nordiskt upphovsrättssymposium i Tromsø den 6-8 juni 2022. Notera att symposiet senarelagts ett år.