Aktuella aktiviteter

70-årsjubileum med årsmöte

Tid: 2024-04-23 17.30
Plats: Pelarsalen, Nalen, David Bagares gata 19
Pris: 600 kr (trerättersmiddag, öl/vin och kaffe). Faktureras i efterhand. Föreningen är momsbefriad.
Antal platser: 100
Sista anmälningsdag: 2024-04-16 Anmäl dig till aktiviteten här (anmälan är bindande)

Svenska föreningen för upphovsrätt (SFU) bildades i april 1954. 70-årsjubileum med anföranden, festmiddag och underhållning äger rum tisdagen den 23 april på Nalen.

Föreningens årsmöte för 2024 äger rum innan firandet startar.

17.30 Årsmöte

18.15 Jubileumsanföranden

• 70 år med SFU
      Jan Rosén, professor em.

• HD:s prejudikatbildning inom upphovsrätten
      Christine Lager, justitieråd
    • Upphovsrätten då, nu och sedan
      Gunnar Petri, jur doktor

19.00 Mingel

19.30 Trerättersmiddag med musikalisk underhållning

Årsmöteshandlingar i pdf-format:

Dagordning
      Verksamhetsberättelse
      Resultaträkning och Balansräkning
      Revisionsberättelse
      Valberedningens förslag 2024

Varmt välkomna!

Föreningen fyller 70 år! Vi firar detta den 23 april med jubileumsanföranden och festligheter på Nalen. Kvällen inleds med årsmöte. Anmäl dig här.

Den 3 juni 2024 äger föreningens våravslutning rum. Som vanligt blir det eftermiddagsseminarium, drink och middag på Skeppsholmen.

Det XIX:e nordiska upphovsrättssymposiet äger rum i Danmark den 26-27 september 2024. Ur programmet: AI, DSM i nationell rätt samt rättsutvecklingen i de nordiska länderna. Mer information kommer.

Webinar: Copyright protection of works of applied art: (radical) change or continuity? Read more.

Föreningens valberedning meddelar att den är igång med sitt arbete. Om du har synpunkter eller förslag kontakta gärna Malin Allard, Mathias Willdal eller Mikaela Zabrodsky.